AMPASE-hankkeen yhteiskuntatieteellinen osuus käynnistyi, kun HT Minna Santaoja ryhtyi työskentelemään hankkeessa Koneen säätiön kokeneen tekijän apurahalla tammikuun alusta 2020. Ensi töikseen Minna ryhtyy kokoamaan ampiaisia koskevaa media-aineistoa viime vuosilta. Aineiston avulla tarkastelemme, onko ampiaisia koskenut uutisointi ja keskustelu lisääntynyt ja muuttunut, millä tavalla ampiaisista mediassa puhutaan, ja minkälaisissa tilanteissa yhteiselo ampiaisten kanssa koetaan hankalaksi. Media-aineisto saattaa tarjota myös viitteitä ihmisten tavoista tulla toimeen haitallisiksi koettujen ampiaisten kanssa, ja auttaa paikantamaan myös luonnontieteellisen tutkimustiedon tarpeita.

Yhteiskuntatieteellinen tutkimusosuus käynnistyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *